Informatie en aanmelden

Informatieochtenden

Wilt u meer weten over de school? We nodigen u graag uit op één van onze informatieochtenden om zelf een kijkje te komen nemen en te ervaren wat de Violenschool te bieden heeft.

Neem voor informatie over de data van de rondleidingen contact op met Sylvia Huijskens:
administratie@violenschool.nl

In verband met het naleven van de Coronaregels is het aantal personen dat wij momenteel per keer mogen rondleiden beperkt tot 6. Wij verzoeken u alleen te komen als u géén Corona gerelateerde klachten heeft.

Voor overige informatie (bijvoorbeeld over zij-instroom in verband met verhuizing) kunt u contact opnemen met onze directeur, Juliska Blom 035 – 6211703 of via directie@violenschool.nl

Aanmelden

Deze kunt u online invullen en na ondertekening, mailen naar administratie@violenschool.nl

Het is verstandig om uw kind op tijd aan te melden. Wij adviseren om dit te doen als uw kind 2 jaar wordt, anders loopt u het risico dat onze groepen vol zijn en wij uw kind niet kunnen plaatsen.

Is uw kind ouder dan 4 jaar, dan spreken wij van zij-instroom.
Veel van onze groepen zitten vol en wij werken met een wachtlijst.
Wilt u weten of wij plek hebben voor uw kind? Mail dan naar directie@violenschool.nl

Samenwerkende partijen